Ildsjælene

Ildsjælene er dem, der brænder for Spraglehøjgaard. De brænder så meget, at de gerne bruger flere dage om ugen til at arbejde derude med hvad som helst – til tider både hårdt og snavset arbejde.

De møder op med godt humør og tager fat, kommer med gode ideer og slider bravt i det. Mange er tidligere håndværkere, men det er ikke en forudsætning at hænderne er skruet rigtigt på, for der er også arbejde til dem med ”10 tommelfingre på venstre hånd”.  

Der er altid nogle, der er villige til at lære fra sig, og der er ikke noget hierarki, hvor nogle er bedre end andre, vi har det godt med hinanden.

Blandt ildsjælene er også dem, der laver mad, for det meste kvinder. Dagen før får de at vide, om de skal lave middag til 10 eller 20, og der er aldrig nogen, der klager, hverken over at skulle lave mad, eller over maden. Vi bestræber os på at spise kl.  18 - 19.

Der er brug for flere ildsjæle, så har du lyst til at være med til at forvandle skrot til slot, så kom og vær med. Der er også arbejdsopgaver i haven, fældning, beplantning, flisearbejde osv.

Vi arbejder tirsdage og onsdage fra kl. 16 – 21 og fredage kl. 8 – 16. Af og til kaldes der til arbejde om søndagen.